BURO SCHRAB

Buro Schrab staat voor beter, efficiënter en schoner rioolbeheer door ondersteuning en opleiding van overheden en bedrijven.

Men drinkt het water liefst uit de bron zelf

Ovidius - Romeins dichter

Beter

Riolering is het mooiste vak van de wereld, maar bij velen onbekend. Het ligt namelijk onder de grond en is onzichtbaar voor het publiek. Vrijwel niemand staat er bij stil dat dit een wereld op zich is, met een complexe infrastructuur en steeds geavanceerdere technieken. Er wordt weinig over nagedacht, behalve als het niet werkt, want dan ondervinden we de nadelige gevolgen. De uitdaging is om het systeem zo goed mogelijk werkend te houden, zodat niemand er last van heeft. De gemeente en soms ook bedrijven zijn groot eigenaar van rioolsystemen en daar ligt dan ook een verantwoordelijke taak. Het organiseren van rioolbeheer is complex en onze mening is dat dit beter kan! Buro Schrab is ervaren met het beheren van rioolsystemen en biedt verbetering aan, samen met gerichte ondersteuning en/of opleiding.

Efficienter

interim

Buro Schrab heeft een duidelijke visie over het beheren van het rioleringsareaal. Deze visie is erop gericht om het beheer zo efficiënt mogelijk in te richten. Duidelijk inzicht in je beheercyclus is essentieel. Welke stappen worden er genomen en welke keuzes worden hierin gemaakt. Buro Schrab streeft ernaar om deze cyclus zo efficiënt mogelijk in te richten, omdat er tegenwoordig veel taken bij overheden worden neergelegd. Een rioolbeheerder heeft meerdere taken en verantwoordelijkheden en heeft een grote uitdaging om zijn tijd zo goed mogelijk in te delen. Een efficiënte inrichting van het rioolbeheer helpt er aan mee dat je deze taak zo goed mogelijk kunt uitvoeren met een minimale inzet. Een efficiënter inrichting zorgt ook voor minder kosten. Asset Management is handig tool hierin en daardoor ook onmisbaar binnen het efficiënt beheren van het riool.

Schoner

opleiden

Een goed werkend rioolsysteem is belangrijk voor een schone leefomgeving. Buro Schrab staat dan ook voor duurzaam rioolbeheer. Een goed onderhouden rioolsysteem zorgt voor; Minder vervuilde overstorten op het oppervlakte water Minder vervuiling van de bodem Minder negatieve gevolgen voor de grondwaterstand Een langere levensduur van het rioolstelsel Kortom een schonere leefomgeving. Buro Schrab is van mening dat een goed inzicht in je stelsel en de werking hiervan essentieel is voor duurzaam rioolbeheer.

Ondersteuning & Opleiding

Buro Schrab zorgt voor een blijvend effect door gerichte kennisoverdracht

Ondersteuning

shutterstock_244175917

Opleiding

shutterstock_92294425

STATISTIEKEN

Met gepaste trots presenteren wij onze cijfers!

AANTAL OPGELEVERDE PROJECTEN
0
RELATIES
0
HECTOLITERS GEZUIVERD WATER
0