iASSET

iASSET software

Beheerssoftware die voor u werkt

Buro Schrab is partner van het beheerpakket iASSET voor het objectthema rioolgemalen. iASSET bevat alle objectthema’s binnen de openbare ruimte; van verhardingen en gebouwen tot groen, openbare verlichting en rioolgemalen. Voor al deze thema’s maakt iASSET gebruik van vakspecialisten die helpen het pakket te ontwikkelen. Voor iASSET is Buro Schrab de vakspecialist op het thema Rioolgemalen! Samen hebben wij het pakket ingericht voor rioolgemalen. In goed overleg met de klant kan Buro Schrab de juiste invulling geven aan het beheren van rioolgemalen in dit pakket.

Beheer van objecten in de openbare buitenruimte hoeft niet complex te zijn. iASSET biedt altijd een compleet beeld van alle objecten en sluit naadloos aan op de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). Met één muisklik krijg je inzicht in de locatie, beschrijving, kwaliteit, onderhoudsplanning en kosten van objecten; individueel, per groep of in een specifiek gebied. Alles direct zichtbaar op kaarten of foto’s. Bovendien stel je in een handomdraai overzichten voor meerjarenramingen of themakaarten samen. Dit alles vanuit één gebruiksvriendelijk systeem dat overal beschikbaar is.

iASSET is ontwikkeld vanuit het perspectief van de gebruiker. Het is niet langer nodig verschillende systemen met elkaar te koppelen of ingewikkelde Excel-overzichten te maken. Je hebt altijd overzicht op basis van de meest actuele en correcte gegevens. Snel inzoomen op detailniveau of een totaaloverzicht creëren doe je met een paar muisklikken. De navigatie is zo opgezet dat beheerders direct met het systeem aan de slag kunnen. iASSET helpt beheerders hun arealen risicogestuurd te onderhouden en biedt concrete managementinformatie voor onderhoudsbeslissingen of -planning. Zo houd je altijd de regie over de openbare ruimte en de kosten

iASSET is een webgebaseerde applicatie. Een webbrowser biedt direct toegang tot alle gegevens en functionaliteit. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over installaties, licentiekosten of software updates. Het systeem is gebaseerd op open standaarden. In de cloud werk je altijd met de meest actuele versie en data. Je logt gewoon in en gaat direct aan de slag. Voor vragen kun je vanzelfsprekend altijd bij de helpdesk terecht. Ook onderweg is iASSET direct toegankelijk. Niet alleen om gegevens in te zien, maar ook om nieuwe informatie of inspectierapporten toe te voegen. Dat kan met een tablet of smartphone met internetverbinding of via de speciale iOS en Android app.

iASSET bevat alle objectthema’s binnen de openbare ruimte, van verhardingen en gebouwen tot groen en verlichting. Dat is mogelijk omdat het systeem ontwikkeld is met vakspecialisten. Zij hebben hun kennis gebundeld in de verschillende thema’s. Zo weet je zeker dat alle informatie correct is en aansluit bij de nieuwste normen, standaarden en methodieken.

Vraag een demonstratie aan